Crash Bandicoot

Crash Bandicoot on jo vanha pelisarja. Crash Bandicoot on tasohyppelypelisarja. Pelin päähahmo on Crash Bandicoot, jonka arkkivihollinen on tohtori Neo Cortex.

Crash Bandicoot on esiintynyt useammassa PlayStation-pelissä, joista ensimmäinen, Crash Bandicoot ilmestyi vuonna 1996. Peli myi pian yli miljoonan ja sai osakseen hyviä arvosteluja. Sen takia se sai pian jatko-osan Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back vuonna 1997. Kun Crash-sarja oli ylittänyt viiden miljoonan myyntirajan, kehitettiin kolmas osa, Crash Bandicoot 3: Warped vuonna 1998. Tämän jälkeen Crashin suosiota haluttiin hyödyntää myös ajopeleissä. Crash Team Racing ilmestyi vuonna 1999. Nämä kaikki pelit julkaistiin yksinoikeudella PlayStationille. Ennen siirtymistä PlayStation 2:lle ja muille konsoleille, julkaistiin PlayStationille vielä Crash Bash, joka oli kokoelma helposti omaksuttavia minipelejä.

Alkuperäinen kehittäjä: Naughty Dog (1996-1999)

Ensijulkaisu: Crash Bandicoot (1996)

Viimeisin julkaisu: Crash Bandicoot: On the Run! (2020)

Lokakuussa 2020 ilmestyi uusi vaihtoehtoinen jatko-osa kolmelle alkuperäiselle Crash Bandicoot -pelille: Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Pelin tarina jatkuu Crash Bandicoot 3: Warped jälkeisistä tapahtumista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.